Ca la Nu. Reforma d’una casa de cos.

Reforma i ampliació d’una casa de cos a Granollers.

La reforma proposa crear espais oberts i lluminosos mantenint els elements característics de la construcció tradicional, les parets mitgeres de paredat de pedra i les voltes de quatre punts de rajola, tan típiques de les cases de cos del nucli antic de Granollers, i que aquí passen a definir l’espai de la nova cuina.

En aquest cas,  s’ha aixecat el nivell de la planta baixa amb un triple objectiu: aïllar de la humitat del terreny, independitzar l’accés des del carrer de la part més privada de la casa i escurçar l’escala per pujar a la planta primera, de manera que els dos trams càpiguen còmodament en l’amplada de la casa.

1

3

4        5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’ampliació, una remunta de tota la superficie de la casa, es fa amb construcció lleugera, forjats de fusta i teulada de teula mixta col·locada en sec , per evitar sobrecarregar excessivament les parets de càrrega existents.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s