Reforma de Can Miret

Reforma interior de la masia Can Miret

L’originalitat de Can Miret rau en el fet que té una estructura de masia tradicional catalana, però construïda amb un llenguatge i un sistema constructiu típicament modernistes: la construcció original és del 1921. Curiosament, ens trobem amb una masia amb sostres alts, finestres relativament grosses i estructura de bigues de ferro.

Amb la intervenció respectem les bigues metàl·liques, amb revoltons ceràmics, les encavallades de fusta i la resta d’elements originals de la masia. La reforma intenta unificar els diferents acabats emprats en les successives reformes donant continuïtat al blanc de les parets, per ajudar a fer de l’interior un espai més lluminós.

El resultat de la reforma i la calidesa dels acabats són responsabilitat dels bons amics Mireia i Óscar, part fonamental d’aquest projecte.

3

1

4.jpg

Projecte: 2014

Obra: 2015

Inversió:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s