Reforma d’una casa modernista

Intervenim en una casa d’estiueig de l’eixample de Parets que hem de reformar per adaptar-la a les necessitats de la Cristina.

L’objectiu principal de la distribució proposada ha estat solucionar diferents aspectes de l’antiga casa: en planta baixa, millorar la relació de la casa, situada a mitja planta per sobre el nivell exterior amb el jardí, i, a la planta primera, on hi ha el dormitori principal, augmentar la superfície amb un petit altell a la torre de la casa, fins ara sense ús.

Aprofitem la reforma per millorar l’eficiència energètica de la casa. Per una banda es millora l’aïllament de l’envolvent amb la injecció de cel·lulosa a les càmeres de les façanes i amb la substitució de les finestres, i, per l’altra, es fa una instal·lació de terra radiant alimentat per una caldera d’aerotèrmia d’alta eficiència.

 

1404pa_3064

1404pa_30711404pa_30691404pa_30661404pa_3082  CV

A la primera planta es recupera la torre que abans de la intervenció estava tapiada. S’incorpora com un altell a l’habitació principal, que guanya lluminositat i unes vistes immillorables.1404pa_30881404pa_30901404pa_31081404pa_31101404pa_30941404pa_3102

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s